Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med blåmögelost

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Festmiddag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva purjolöken och stek den mjuk, lägg den på ett fat. Stek kycklingfiléerna ( eller skär i mindre bitar och stek ) Lägg ner purjolöken med den stekta kycklingen.
  2. Tillsätt vattnet och buljongtärningen. Tillsätt crème fraiche, dela osten i småbitar och lägg i. Låt det puttra på svag värme under lock 15-20 minuter.
  3. Smaka av om det eventuellt behövs salt eller peppar.
  4. Jag brukar äta detta med tillsammans med sallad.
  5. Man kan äta det med ris eller potatis. Det är lika gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.