Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med citrongrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god middagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och bryn dem i olja.
  2. Riv eller pressa vitlöksklyftorna.
  3. Blanda grädde, salt, vitlök och citronsaft i en gryta. Lägg i de brynta kycklingbitarna och låt puttra tills kycklingen är klar. Smaka av med salt, peppar och örtkrydda.
  4. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna och hacka persiljan.
  5. Servera kycklingen med ris, rostade pinjenötter och persilja. En grönsallad eller någon kokt grönsak passar också bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.