Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med couscous, aprikoser och cashewnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig kyckling möter sött, syrligt och knaprigt. Enklare och godare än så blir det inte!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Tina kycklingfiléerna om de är frysta. Bryn kycklingen i smöret, krydda med salt och peppar. Lägg kycklingen i en ugnssäker form. Sätt formen mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills kycklingens innertemperatur är 72 grader.
  3. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen. Skär tomater och aprikoser i tärningar. Blanda 1 msk pressad citronsaft med olivoljan.
  4. Blanda couscous med citrondressing, tomater, aprikoser, spenat och cashewnötter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera kycklingen med couscoussalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.