Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med ingefära, cashewkärnor och sesampilaff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrik kycklingrätt toppad med nyttiga cashewkärnor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienser till vinegretten, utom sesamolja, i en skål. Häll sedan sakta ned oljan under omrörning.
  2. Hacka och rosta cashewkärnorna i stekpanna tills de blivit gyllenbruna. Strimla paprikan, sockerärtorna och purjon. Blanda grönsakerna med kycklingen och vinegretten i en bunke.
  3. Föredrar du varm mat? Värm i ugn på 150 grader i 5 minuter.
  4. Fräs avorioris, hackad schalottenlök och sesamfrön i sesamoljan försiktigt på medelvärme. Häll på vattnet och koka upp. Koka på svag värme cirka 20 minuter. Smaka av med salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.