Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med klyftpotatis och vitlökssås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Billig & enkel rätt som passar lika bra en vardag som helg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingfiléerna och lägg de i en marinad gjord på olivolja och en vitlöksklyfta i ca fem minuter. Sätt ungen på 225 grader. Skala potatisen och skär den i klyftor. Lägg potatisen på en plåt och krydda med vitlökspulver, paprikapulver, timjan, salt och peppar och ringla lite olivolja över. Ställ in i mitten av ugnen i ca 25 minuter. Stek kycklingfiléerna på mellanhög värme tills de är genomstekta. Gör till sist den kalla såsen som är hur enkel som helst. Pressa två vitlöksklyftor i crème fraichen, salta och peppra. Klart!
  2. Servera med smörstekta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.