- Serverar: 2 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Billig & enkel rätt som passar lika bra en vardag som helg.
Instruktioner
- Tina kycklingfiléerna och lägg de i en marinad gjord på olivolja och en vitlöksklyfta i ca fem minuter.
Sätt ungen på 225 grader.
Skala potatisen och skär den i klyftor.
Lägg potatisen på en plåt och krydda med vitlökspulver, paprikapulver, timjan, salt och peppar och ringla lite olivolja över. Ställ in i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
Stek kycklingfiléerna på mellanhög värme tills de är genomstekta.
Gör till sist den kalla såsen som är hur enkel som helst. Pressa två vitlöksklyftor i crème fraichen, salta och peppra. Klart!
- Servera med smörstekta grönsaker.
Publicerat den
13 december 2009
Liknande recept
Skriv kommentar