Gyllenbrynt kyckling och läckra grönsaker serveras med en sammetslen sås som smaksatts med dragon.
Instruktioner
- Skala morötterna och skär dem i strimlor. Halvera sockerärterna på längden. Hetta upp olivoljan i en stor stekpanna eller gryta. Lägg i kycklingfiléerna och bryn dem cirka tre minuter på varje sida.
- Tillsätt buljong, gröna bönor, morötter och två dragonkvistar. Koka upp och sänk värmen. Lägg på locket och låt sjuda svagt i tio minuter.
- Lägg i sockerärterna och låt sjuda cirka två minuter tills de är genomvarma. Hacka resten av dragonen.
- Lägg över kycklingen och grönsakerna på ett fat och håll varmt. Koka upp spadet och låt det reduceras till hälften, cirka fem minuter. Sänk värmen och rör ner crème fraiche och dragon. Smaka av med salt och peppar.
- Portionera upp couscous, kyckling och grönsaker på fyra tallrikar. Ringla över såsen, garnera med gräslök och servera.
Publicerat den
14 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar