En medelhavssommar vid bordet alla tider på året. Du känner solsmaken i denna ört- och citronkryddade kyckling.
Instruktioner
- Dela kycklingen i bitar och skölj dem. Gör en ficka mellan skinnet och köttet på varje kycklingdel.
- Hacka persilja och purjolök grovt, riv citronskalet och blanda alltsammans i en skål. Lägg lite av blandningen i varje ficka på kycklingdelarna.
- Droppa ner 1 tsk dressing i varje ficka. Tillslut genom att pressa ihop skinnet och köttet på ovandelen av varje öppning. Lägg kycklingdelarna i en skål, täck med plastfolie och ställ i kylen i 2 timmar.
- Sätt på grillen eller ugnens grill. Lägg kycklingen på ett galler och grilla 15 cm från värmen. Vänd kycklingen en gång och grilla bitarna ca 30-40 minuter. Pensla med hönsbuljong under grillningen.
Publicerat den
17 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar