Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med plommonchutney

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Chutneyn gör man snabbt medan kycklingen steks färdig i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chutney: Kärna ur och dela plommonen i bitar. Hacka lök och vitlök. Sjud allt i en kastrull med vatten, socker, vinäger och kryddor ca 20 minuter. Rör om då och då, låt svalna.
  2. Dela låren i bitar och trä upp på spett. Salta och peppra. Tillaga i 225º ca 15 minuter.
  3. Servera med ris eller couscous, chutney, sallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.