Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med potatissallad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God, men lite stark i smaken enligt min åsikt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingen och släng benen. Skär eller riv kycklingen i mindre bitar och lägg åt sidan.
  2. Koka potatisen, häll av vattnet och låt svalna något. Häll olja, vinäger och senap i en liten burk med skruvlock. Skaka om dressingen så att den blir ordentligt blandad och smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg kyckling, potatis och gräslök i en stor salladsskål. Häll över dressingen och blanda om. Serveras varm eller rumstempererad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.