Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med purjolök och avocado

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Underbart gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Skär purjon, skala och finhacka lök och vitlök, skala avocadon och ta ur fruktköttet. Skär avocadoköttet i bitar. Skär kycklingen i stora bitar. Fräs vitlök och schalottenlök i oljan. Tillsätt purjon. Lägg i kyckling. Låt fräsa tillsammans. I med resten och låt koka tills kycklingen är klar ca 15-20 min. Hacka lite valnötter och strö över. Servera gärna med sallad, tomat och rödlök. Hacka tomat och rödlök, bland med lite olja, vinäger, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.