Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med senapstäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

I receptet som jag hittade i tidningen Land, användes kycklingklubbor men jag fick fantastiskt resultat med frysta filéer.

Ingredienser

Instruktioner

Dra av skinnet på kycklingen. Blanda allt till senapssåsen och bred den runt om kycklingbitarna. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Låt gärna ligga och marinera en timme. Strö över ströbröd och ställ in formen i ugnen 175 grader tills ordentligt genomstekta. Tiden beror på storleken på köttet och kan variera mellan 30 och 60 minuter. Innertemperatur med köttermometer ska vara 70 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.