Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med teriyakinudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Majsmjöl är idealiskt för en lättfixad panering. Här samsas saftig kyckling med heta och sötsura smaker. 586 kalorier per portion 17 g fett 41 g protein 54 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, kärna ur och skiva chilin. Skala vitlöken och skiva den fint. Skölj och skär sockerärterna på snedden. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Lägg i sockerärter när det återstår 2 minuter, 1 minut för färska sockerärter. Häll av vattnet.
  2. Blanda mjöl och salt i en djup tallrik, vänd kycklingfiléerna i blandningen. Bryn kycklingen gyllene på hög värme, sänk värmen och genomstek den 4-6 minuter per sida. Lyft upp kycklingen.
  3. Lägg i chili och vitlök, fräs 1 minut i het panna. Tillsätt nudlar, sockerärter och sesamfrön. Fräs ytterligare 1 minut. Tillsätt teriyakisåsen. Skiva kycklingen och servera med nudlarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.