Majsmjöl är idealiskt för en lättfixad panering.
Här samsas saftig kyckling med heta och sötsura smaker.
586 kalorier per portion
17 g fett
41 g protein
54 g kolhydrater
Instruktioner
- Skölj, kärna ur och skiva chilin. Skala vitlöken och skiva den fint. Skölj och skär sockerärterna på snedden.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Lägg i sockerärter när det återstår 2 minuter, 1 minut för färska sockerärter. Häll av vattnet.
- Blanda mjöl och salt i en djup tallrik, vänd kycklingfiléerna i blandningen. Bryn kycklingen gyllene på hög värme, sänk värmen och genomstek den 4-6 minuter per sida.
Lyft upp kycklingen.
- Lägg i chili och vitlök, fräs 1 minut i het panna.
Tillsätt nudlar, sockerärter och sesamfrön. Fräs ytterligare 1 minut. Tillsätt teriyakisåsen.
Skiva kycklingen och servera med nudlarna.
Publicerat den
8 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar