Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och äppelspett med vitlökskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmmm

Ingredienser

Instruktioner

Skär filéerna i 3–4 bitar. Lägg dem i en bunke. Salta, peppra och blanda med oljan. Dela, kärna ur och skär äpplena i bitar. Trä upp kycklingen och äpplena på spett. Bryn spetten sakta runtom i smöret på ej för stark värme i en släpplättpanna. Ringla över citronsaften och honungen och efterstek under lock cirka 5 minuter. Blanda ingredienserna till krämen. Lägg spetten på ett fat. Ringla över skyn som finns kvar i pannan och garnera med persiljan. Servera med krämen och kokt potatis, ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.