Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling Piccata II

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkel och god kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka kycklingbrösten tunna tills dom är ca 1/2 cm tjocka. Tunnare är bättre.
  2. Blanda mjöl, salt och peppar. Mjöla kycklingbrösten och skaka av det överflödiga mjölet från kycklingen.
  3. Smält smöret i olivoljan över medelvärme och fräs vitlöken. Lägg till kycklingen och stek tills den är brun.
  4. Ta av kycklingen och håll den varm medan du fräser svampen.
  5. Fräs svampen och för kycklingen tillbaks till stekjärnet. Tillägg citron juicen och vinet till stekjärnet och rör. Lägg på lock och sjud i ca 15 minuter.
  6. Lägg kycklingen på en tallrik och häll svampsåsen över kycklingen.
  7. Servera med ris eller spagetti och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.