Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling risgratäng

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

I denna rätt går det bra att byta ut riset mot pasta, men då vi har många glutenallergiker i familjen valde jag ris

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Bryn kyckling, lök och vitlök i smör tills allt fått färg, blanda ostarna, ägg och grädden, krydda med salt och peppar.
  3. Häll rise i en stor, djup, smord form strö kycklingblandningen över, häll sist på ostblandningen.
  4. In i mitten av ugnen i ca 10 min, sen strör du den sista osten på och gratinerar till osten är gyllenbrun.
  5. Serveringsförslag: En stor grönsallad.
  6. Dryckestips: Öl, läsk eller vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.