En av sommarens stora favoriter. Kycklingburgare som toppas med smakrik, lagrad ost och basilikakräm.
Instruktioner
- Basilikakräm:
Plocka av och strimla basilikabladen. Blanda créme fraiche med basilika och tomatpesto. Smaka av med salt och peppar.
- Dela, kärna ur och skär varje paprika i fyra klyftor. Riv eller hyvla osten. Skala och riv vitlöksklyftan och blanda med oljan.
- Hamburgare:
Blanda färsen med salt och peppar. Forma färsen till fyra hamburgare med fuktade händer. Grilla hamburgarna på båda sidor över direkt värme på lite folie. Flytta sedan till indirekt grillning, pensla med vitlöksoljan och grilla tills kycklingburgarnas innertemperatur är 72 grader.
- Grilla paprikan samtidigt. Lägg osten på burgarna och lägg på locket på grillen och låt osten smälta. Grilla hamburgerbröden.
- Servera kycklingburgarna i bröden med alla tillbehör.
Publicerat den
3 maj 2017
Liknande recept
Skriv kommentar