Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingburgare med vitlök och parmesanost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera hamburgermenyn och servera kycklingburgare med vitlök och parmesanost istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kycklingfärs, krutonger, parmesanost, ½ dl majonnäs och vitlök i en stor skål. Forma färsen till fyra burgare som är cirka 1½ cm tjocka.
  2. Hetta upp en stor teflonstekpanna på medelvärme. Lägg burgarna i pannan och stek fem-sex minuter på varje sida, tills genomstekta.
  3. Ta upp ur stekpannan och håll dem varma, t ex genom att täcka dem med aluminiumfolie.
  4. Blanda ½ dl majonnäs med dijonsenap. Dela bröden och bred blandningen på snittytan. Lägg ett salladsblad på bottendelen av brödet, lägg på burgarna. Garnera med tomatskivor och toppa med ovandelen av brödet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.