Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med blomkålspuré, spenatpesto och picklad rödlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supergod rätt som ger lite helgfeeling!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Picklad rödlök: Rör ihop vatten, socker och ättika. Skala och skiva rödlöken supertunt. Lägg den i lagen och låt stå en stund.
  2. Blomkålspuré: Koka blomkålen i lättsaltat vatten. Häll av och mixa den i matberedare eller med en stavmixer. Blanda i smör, grädde och salt.
  3. Spenatpesto: Mixa ihop spenat, vitlök och olivolja. Vänd ner den finrivna parmesanen. Smaka av med salt och peppar.
  4. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen tills den är genomstekt.
  5. Servera kycklingen med blomkålspuré, spenatpesto och picklad rödlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.