Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med ost och skinka

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Festlig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela varje kycklingfilé i två tunna skivor. Lägg ihop dem med en skiva skinka och en ostskiva emellan. Krydda med salt och peppar och vänd dem i mjöl. Stek filéerna i smör på medelvärme, ca 4-5 min på varje sida.
  2. Ta upp köttet och håll det varmt medan du gör såsen.
  3. Lägg lök, vitlök och salvia i stekpannan och fräs en minut under omrörning. Häll på buljong och vin och koka såsen ett par minuter. Rör i persilja och smaka av med slt och peppar.
  4. Servera med pasta och en tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.