Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med persiko och krassesås och couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God, snabb och smakrik kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kycklingfiléerna.
  2. Bryn dem i olivolja i en gryta eller en panna med höga kanter. Lägg i löken och bryn i några minuter.
  3. Koka under tiden upp grädden i en kastrull tillsammans med hönsbuljongen.
  4. Lägg krassen i en mixer och slå över den varma gräddbuljongen, mixa ihop och häll över kycklingen.
  5. Lägg i persikorna och koka i 10 minuter. Tillsätt nötterna samt smaka av med salt och peppar.
  6. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.