Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En favorit hos tonåringarna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp pastan (jag tog fullkornspasta). Hacka löken och fräs tillsammans med kycklingen som skurits i mindre bitar.
  2. Blanda i allt utom majsen. Låt koka upp i ca 5 min. Häll pastan i botten av en form. Häll över majs och kycklingmojjan och sist riven ost.
  3. Ställ in i ugnen 200 grader tills osten smält.

Liknande recept

Kommentarer (11)

  • zudette 27 mars 2009

    Tyvärr var det här en rätt som inte passade oss två vuxna! Den var gott men smakade för lite. Om vi gör om den kommer vi att krydda mer - vitlök, chili, bacon, kanske två burkar crème fraiche mexican chili och utesluta grädden eller nåt liknande.... Däremot tror jag den här rätten är ypperlig som festrätt i barnfamiljen som kanske inte vill ha för smakrika, kryddiga rätter!

  • gittan47 17 april 2009

    Jag vill bara skriva och berätta om vad vi tyckte om reseptet. Det får 4 av 5 möjliga poäng.

  • MonikaA 5 maj 2009

    Kanongott, och som i beskrivningen en favorit hos tonåringarna. Blir till att laga fler gånger !

  • grill 28 maj 2009

    Mina ungdomar tyckte det var super. Jag har gjort den några gånger. Jag krydda ganska mycket för mina killar vill ha mycket smak. Full pott...

  • Lennart_58 15 juli 2009

    Hello theerk. Förlåt att jag dröjde med svar o betyg, men, persillade. Jag bor i Grythyttan, persillade jo jag tror vi har hemma, vi kollar, NEJ TYVÄRR den är slut. Vad är det förresten? Det är en krydda från ex, Santa Maria ( kollade på google) Jasså, då får vi ta hem den.... Hällefors, persillade VAD är det? O.K. jag gick igenom allt igen, ha ha. Fick tag i den i Örebro till sist, underbart gott, full pott i betyget till sist. Lennart.

  • sofiaaae 2 oktober 2009

    Jättegott, jag och min kompis gjorde det på hemkunskapen och jag ska göra det ikväll också. Inte krångligt att göra och det blir.... görgott!

  • anluk 4 oktober 2009

    Riktigt mumsig!!! Hittade inte creme fraiche mexican chili så jag tog med paprika chili. Enkelt att göra och uppskattat av hela familjen. Kommer garanterat göras igen.

  • pling 4 oktober 2009

    Halloj! Låter supergott och enkelt, ska göra detta i kommande vecka. Alltid kul med något nytt. Mvh Pling

  • Korinten 11 oktober 2009

    Lättlagat, praktiskt och gott!. Går säkert att variera genom att byta ut kycklingen mot fläskfilé eller quornbitar om man skulle vilja. Tack för receptet!/ Korinten

  • lillaanna6 18 oktober 2009

    Underbart gott och enkelt. Kan det bli bättre. Gillades utav både mig och min sambo. Detta kommer att göras igen. Tack för receptet. Kram kram

  • PaulaPudding 25 april 2011

    Fantastiskt gott och älskas av hela vår familj. Problemet med denna rätt har hela tiden varit att jag inte hittar nämnda creme fraiche. Jag har valt en liknande sort eller som nu i detta fallet när jag bara hade naturell fraiche hemma. Jag slängde då i 1 tsk sambal oelek med i röran. Fungerar alldeles utmärkt det med. Tack för ett enkelt recept. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.