Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel gryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär knipplöken i kvartar och grovhacka vitlöken. Hetta upp smöret och fräs löken mjuk och med lite färg. Tillsätt kycklinglårfiléerna och bryn dem runt om.
  2. Skala och dela morötterna i bitar, tillsätt i pannan. Häll på fond och vatten. Tillsätt lagerblad och smaka av med salt och peppar. Låt sjuda ca 5-10 minuter eller tills kycklingen är klar.
  3. Garnera med basilikablad och servera med cous-cous, ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.