Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God kycklinggryta på grädde och dragon

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i ca 2x2 cm tärningar
  2. Fräs kycklingen i en gryta tills den nästan är genomstekt. Häll på grädden. Sätt på riset till kycklingen. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  3. Häll på dragonen på kycklingen ungefär en fjärdedels burk. Salta och peppra efter smak. Kycklinggrytan ska ha en sälta i sig.
  4. Red kycklingen med maizena tills den är ganska tjock (lite tjockare än en sås). Ta hälften maizena och hälften kallt vatten ungefär två matskedar av varje i ett glas och blanda noga annars blir det klumpar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • BestRip 29 september 2011

    Mycket enkelt och MYCKET gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.