Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med creme fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett gammalt recept som är väl värt att dela med sig av. Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingen, och dela eventuella kycklingklubbor i mindre delar. Vänd dessa i mjölet. Bryn dem lätt i smöret i en gryta. Salta lätt.
  2. Blanda soja, tomatpure/chilisås och creme fraiche. Häll blandningen över kycklingen. Låt puttra under lock ca 30 minuter.
  3. Pröva med en sticka över den tjockaste delen om den är färdig.
  4. Verkar såsen tjock, späd med lite vatten. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.