Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med grönpeppar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Mycket god gryta

Ingredienser

Instruktioner

Pensla kycklingfiléerna med soja o stek dem i lite margarin, tills de är genomstekta. Tärna sedan dem i små bitar. Krossa grönpepparkornen. Rör ihop såsen o häll över kycklingbitarna, låt alltsammans sjuda/puttra i ca 15 minuter. Serveras till ris och en god grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 2 oktober 2008

    Jättegott och enkelt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.