Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingklubba med potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lägg några skivor citron under skinnet så får kycklingen en god smak. Färska örter passar också bra att smaksätta med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lyft lite på kycklingskinnet och lägg citronskivor under skinnet. Pensla kycklingen med olja, salta och peppra. Grilla kycklingen i ugnen eller på grillen ca 20 minuter eller tills den är genomstekt och fått fin färg.
  2. Skär potatisen i klyftor, skiva bleksellerin tunt. Blanda potatis, blekselleri och kapris med créme fraiche. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera kycklingen med potatissalladen, spenat och körsbärstomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.