Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingklubba special

 
Skriv ut

Knaprig panering runt saftig kyckling, gott och ändå inte fett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 2000
  2. Rör ihop ingredienserna till såsen.
  3. Skär bort kanterna och riv brödet på rivjärn eller mixa det i matberedare.
  4. Lägg rivebrödet i en djup tallrik och krydda det.
  5. Dra skinnet av kycklingklubborna med såsen och putsa bort synligt fett.
  6. Pensla kycklingklubborna med såsen och vänd dem i rivebrödet. Salta och peppra.
  7. Lägg dem med vackra sidan upp i en eldfast form, stek i ugnen i 35-40 min.
  8. När du sticker i kycklingen ska köttsaften vara vit.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.