Citronskal, vitlök och timjan gnids över kycklingklubborna som serveras med en currypotatissallad och syrlig sås.
Instruktioner
- Skölj potatisen och koka den mjuk. strimla löken, blanda curry och honung med olja. Häll blandningen över den varma potatisen samt tillsätt stirmlad salladslök.
Smaka av med salt och peppar.
- Blanda yoghurt med finrivet citronskal och smaka av med salt.
Stöt rivet citronskal, torkad timjan och finhackad vitlök i en mortel. Gnid därefter in kycklingklubborna med blandningen.
- Grilla kycklingklubborna tills de fått vacker färg på grillen, lägg därefter på locket (alternativ slå in kycklingklubborna i aluminiumfolie) och grilla ytterligare ca 25 minuter.
Vänd dem då och då.
- Kontrollera att kycklingklubborna är färdiggrillade genom att skära ett snitt på den övre, tjockare delen.
Är köttet vitt och köttsaften helt klar är de färdigstekta.
- Vänd i babyspenat i potatissalladen strax före servering.
Publicerat den
20 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar