Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglever med valnötter i rödvinssky

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

är nog gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklinglevern. Skölj päronen och skär dem i klyftor. Tag bort kärnhuset. Stek levern i matfett i en stekpanna tills den är svagt rosa. Salta och peppra. Tag upp levern och håll den varm.
  2. Stek päronklyftorna knappt mjuka. Tag upp dem och håll dem varma. Stek även valnötterna. Tillsätt kycklingfond, vin, sirap, vatten och potatismjöl till skyn och ge ett hastigt uppkok.
  3. Fördela det stekta på 4 tallrikar och häll skyn över. Lägg på lite stekt bacon servera med en fräsch sallad.
  4. Levern kan ersättas med kycklingfilé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.