Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med chilismak

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smarrig paj med lite lite sting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop margarin, vatten och mjöl till den deg. Låt vila i 30 min i kylskåp. Kavla ut i en pajform och "picka" degen. Grädda i 15 minuter i 225 grader.
  2. Hacka alla ingredienser i bitar förutom vitlöken. Fräs svamp, paprika och lök. Tillsätt kycklingen och pressa i vitlöken. Häll sedan i crème fraichen o låt koka ihop nån minut. Häll i de förgräddade pajskalet. Toppa med riven ost. Gräddas i ytterligare 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.