Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad med bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och mättande sommar lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda sweet chili, soja, ingefära och olja, och låt kycklingen marinera medan du gör salladen.
  2. Koka haricots vertsen i 3 minuter. Dela den i mindre bitar. Skölj sallaten och tomaterna, dela sallaten i bitar och tomaterna på mitten.
  3. Skölj bönorna väl och skiva löken. Blanda allt i en skål. Dela varje filé på mitten och stek i smör- och rapsolja. Krydda kycklingen med salt och peppar om det behövs.
  4. Blanda salladen med olja och limesaft. Servera med kyckling, sallad och rostade nötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.