Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsallad med kidneybönor och mango

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Denna sallad kan ätas med både ljummen och kall kyckling. Har du inte tid att tillaga kycklingen går det lysande att använda grillad kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i bitar och tillaga i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter. Skär paprikan och salladen i stora bitar. Rör ihop olja, vinäger, soja, sambal oelek och riven ingefära till en dressing. Blanda alla ingredienser - kyckling, mango, paprika, sallad och bönor - och häll över dressingen. Toppa med hackade cashewnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.