Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsoppa med pinjenötter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Krämig och god soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka vitlök och lök. Skala och skiva potatisen. Fräs lök och potatis i olja i en gryta. Tillsätt buljongen. Låt koka ca 15 min under lock.
  2. Vispa soppan slät. Tillsätt kryddor och grädde.
  3. Strimla kycklingfiléerna. Lägg dem i soppan och låt koka i ca 5 minuter. Blanda i färsk koriander.
  4. Rosta pinjenötterna i en het, torr stekpanna. Strö nötterna över soppan och servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.