Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingspett med vitlökscrème och bakpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Pricka lite hål i skalet på bakpotatisen med en gaffel och baka den i mikrovågsugnen på full effekt i ca 15 - 20 minuter eller i vanlig ugn på 200 grader i ca 40 min. Vänd potatisarna några gånger under tiden.
  2. 2. Skär undertiden kycklingfilèerna i bitar och marinera dem i sweet chilisåsen ca 10 minuter.
  3. 3. Trä dem sedan på spett och stek i en het panna i 3-4 minuter på varje sida tills att de är genomstekta.
  4. 4. Smaksätt gräddfilen med honung och dijon senap. Tillsätt hackad rödlök, finhackad vitlöksklyfta och smaksätt med salt och peppar.
  5. 5. Klicka såsen i de varma potatisarna. Arrangera kycklingspetten på tallriken. Servera gärna med en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.