Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok med ananas och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kcal/portion: 320 GI: 84

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i cirka 3 cm stora bitar. Dela ananasen på längden och sedan i klyftor. Skär bort stocken och skär loss klyftorna från skalet. Skär varje klyfta i centimetertjocka bitar. Dela och strimla chili och paprika. Ansa, snitta, skölj och strimla purjolöken.
  2. Hetta upp oljan i en wokpanna. Tillsätt smulade buljontärningar. Stek kycklingbitarna några minuter. Tillsätt frukt, grönsaker och balsamvinäger. Stek ytterligare några minuter.
  3. Servera till ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.