Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt och snabblagad pasta med svamp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tar endast 30 minuter och smakar ljuvligt. Har man ett gäng kantareller liggandes så är det kanongott att blanda upp med champinjonerna. Har man lite torrt vitt vin kvar sen helgen, use it. Ger god smak och extra touch. Ska man köra bil efteråt, inga problem. Vinet ger inte utslag då alkoholen försvinner när du använder det i tillagningen. Är man osäker, använd buljong istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka Pastan. Stek svampen och vitlök i olivolja.
  2. Häll på vin om man har, annars buljong för smakens skull och låt koka ihop några minuter.
  3. Blanda med pasta, riven ost och rucola. Smaka av med salt och svartpeppar, lätt som en lätt. Det blir garanterat succé

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SofiaWS 10 oktober 2010

    Väldigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.