Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätta laxpuddingen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med zucchini och kesella.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Skiva potatis och zucchini tunt. Skala och skiva löken fint.
  3. Skär laxen i mindre bitar. Varva potatis, zucchini, lök, lax och dill i en smord form.
  4. Rör ut kesellan i lite av mjölken. Tillsätt resten av mjölken, äggen, 0,5 tsk salt och 1,5 krm vitpeppar. Vispa till en slät stanning. Häll den i formen. Ringla över margarin.
  5. Grädda i 45 min eller tills stanningen stelnat i mitten.
  6. Servera gärna med en rättikssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.