Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättgjord lasagne Bolognese

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt, megert och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200°.
  2. Blanda tomatkrosset med vitlökssalt och örtkryddor i en kastrull. Låt det koka upp.
  3. Häll i löken, smula i köttfärsen och låt det koka upp. Rör den grynig med en gaffel under tiden. Låt det koka ca 5 min. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Skiva champinjonerna och fräs dem utan fett i en kastrull. Blanda mjölet eller såsredningen med mjölken och blanda med champinjonerna. Låt det koka upp.
  5. Blanda i osten och smaksätt med salt och peppar. Häll hälften av köttfärssåsen i en ugnssäker form.
  6. Lägg på 4 lasagneplattor. Lägg på resten av köttfärssåsen och lasagneplattorna. Häll på såsen.
  7. Gratinera i ugnen tills ytan har fått fin färg, ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.