Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad fläskfilégryta

 
Skriv ut

Snabbt och lätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfiléen i slantar som är ungefär 2-3 cm tjocka. Värm smöret i stekpannan och stek sedan på köttslantarna tills dom fått fin färg och är genomstekta (går fort då det är filé). Krydda köttet under tiden du steker.
  2. Häll sedan ner 3-4 dl creme fraiche (beror på hur mycket sås man vill ha), smaka sedan av med créme bonjouren (jag brukar blanda vitlök och gräslök)
  3. Låt puttra cirka en halvtimme så köttet hinner dra åt sig utav smakerna ifrån såsen.
  4. Servera sedan med klyftpotatis eller liknande (även här, det som är godast för er)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.