En gryta med köttbullar och korv som går fort att laga.
Instruktioner
- Fräs upp smör i en tjockbottnad gryta och lägg i finstrimlad paprika och risgryn. Rör om väl och tillsätt det kokande vattnet. Låt det småputtra i ca 20 minuter.
- Smält en klick smör i en stekpanna, lägg i köttbullar och cocktailkorvar. Hetta upp dem och tillsätt den frästa, hackade löken. Ev. finklippt gräslök.
- Lägg i de saltade och pepprade tomatklyftorna, de skivade oliverna och svampen. Krydda med peppar och paprika.
- När riset är färdigt och torrt rör man om och blandar det med ingredienserna i stekpannan och flyttar alltsammans över i en gryta.
Håll den varm tills den ska serveras eller värm upp den i sista stund och strö då över lite finklippt persilja.
Publicerat den
29 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar