Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lamm med paprikasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Tycker man om lamm så gör man

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg lammet i en gryta. Slå på vatten så det precis täcker och koka upp kraftigt. Skumma ytan noga och lägg sedan i buljongtärning, grönsaker och kryddor. Koka sakta under lock 1 timme.
  2. Lägg upp kött och grönsaker, sila buljongen.
  3. Fräs smör och mjöl till såsen, späd med buljong och koka 10 minuter. Tillsätt crème fraîche och paprikapulver. Smaka av med salt och slå såsen över köttet. Fräs den hackade paprikan hastigt i en panna och slå den över köttet. Servera ris eller kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.