Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lamm tikka sizlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marinerat lamm med grönsaker. På restaurang serveras den ofta i en liten gjutjärnspanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar.
  2. Rör ihop marinaden i en skål. Blanda ner köttet och låt stå i kyl ca 1 tim. Sätt ugnen på 250°.
  3. Skala och skiva löken. Kärna ur och strimla paprikorna. Lägg grönsaker och kött i en smord gjutjärnspanna eller ugnssäker form.
  4. Stek i övre delen av ugnen 10 - 15 min.
  5. Servera med koriander, yoghurt och ris, gärna basmati.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.