- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
God och mustig gryta som passar till påsk.
Instruktioner
- Skär lök och vitlök i tunna skivor. Tärna äpplet och koka köttbuljongen.
Tärna köttet och bryn detta väl i olivoljan. Ta upp köttet och lägg på en tallrik en stund.
Koka ur pannan med lite av buljongen. Fräs lök, vitlök och äpple. Tillsätt olja och pudra över curry. Det är viktigt att curryn fräser ett ögonblick. Tillsätt tomatpuré , mango chutney och mjöl. Lägg tillbaka köttet. Blanda väl och tillsätt köttbuljongen i omgångar.
Blanda i yoghurten och soja och låt småkoka i ca 60 min. Köttet måste kännas mört när den är klar.
Smaka till sist av med salt.
- Servera med tillbehören
Publicerat den
4 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar