Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsbiffar med rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessa läckra lammfärsbiffar med örter serveras med pitabröd, hummis och en fräsch grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg lammfärs, vitlök, lök, rosmarin och persilja i en skål. Krydda väl med salt och peppar och blanda samman till en slät köttfärssmet.
  2. Blöt händerna i kallt vatten och forma 16 lika stora bullar, i storlek som en golfboll. Pressa försiktigt ihop varje bulle till en liten boll.
  3. Hetta upp oljan i en teflonstekpanna eller hetta upp grillen och stek bullarna 5 minuter på varje sida, tills genomstekta. Tryck till försiktigt så att biffarna blir jämntjocka. Servera med pitabröd, hummis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.