Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärssås med honung och rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxig köttfärssås på lamm med spännande smak av honung, kanel och rosmarin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök. Bryn färsen i olivolja och tillsätt lök, vitlök och rosmarin. Fortsätt fräsa ett par minuter. Tillsätt vin och låt koka in någon minut.
  2. Tärna tomaterna och rör ner dem. Tillsätt vatten, tabasco, kanel och honung. Salta och peppra och låt koka ihop i 20 minuter. Fiska upp rosmarinen. Smaka av med citronsaft och rör ner spenaten.
  3. Servera lammfärssåsen med kokt tagliatelle eller annan pasta och toppa med riven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.