Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Langos

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Servera med det du tycker om!

Ingredienser

Instruktioner

* Rör ut jästen i vattnet. * Riv potasen fint och blanda med mjöl ch salt. * Vänd ner potatisdegen i vattnet, blanda till jämn smet. * Låt degen jäsa 40 minter. * Ta upp degen på mjölat bakbord. Dela den i 10-15 delar . * Forma till små platta bröd. Jäs 10 minuter. * Hetta upp oljan. * Fritera bröden 2x2 minuter på var sida. Låt svalna på galler eller hushållspapper när de är gyllenbruna. * Pressa ner vitlöken i solrosolja och servera med den. * Pensla på langosen. * Lägg på ost, rom och lök. Toppa med gräddfil. * Eller ha på rom. räkor och lök. * Allt efter behag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.