Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lantbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut jästen i vattnet tillsätt olja,salt,fullkornsvetemjöl och så mycket av vetemjölet att det blir en deg som inte klibbar arbeta degen blank och smidig låt den jäsa övertäckt i ca 45 minuter. Tag upp degen och dela den i 2 delar forma till limpor och låt dem jäsa på plåt i 30 minuter grädda i 200 grader i 40 minuter bröden får svalna utan bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.