- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Har inte ätit nån vegetarisk lasagne förut, men den här var jättegod. På bilden ser den inte god ut.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Skiva paprika och lök, samt hacka chilli. Stek varje paprikafärg separat med en vitlöksklyfta, en lök och 1/3 chilli per paprikasort i lite olivolja. Ställ åt sidan och låt svalna lite.
- Riv under tiden mozzarella och parmesanost. Lägg 1 dl tomatsås i botten av en ugnsfast form. Varva sedan lasagneark, en färg av paprikan, 1/4 mozzarella, 1/2 dl parmesanost, 1/2 dl tomatsås och sist ett lager lasagneark.
- Upprepa detta två gånger med de andra paprikasorterna. Avsluta med ett lager lasagneark, resterande tomatsås och toppa med parmesanost. Grädda i ca 20-30 minuter och servera direkt tillsammans med en grönsallad.
Publicerat den
5 januari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Fniss, nej, det var kankse ingen snygg bild, men å andra sidan syns det väldigt tydligt att det var gott! En halvtom form säger rätt mycket;-)