Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med het paprika

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har inte ätit nån vegetarisk lasagne förut, men den här var jättegod. På bilden ser den inte god ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skiva paprika och lök, samt hacka chilli. Stek varje paprikafärg separat med en vitlöksklyfta, en lök och 1/3 chilli per paprikasort i lite olivolja. Ställ åt sidan och låt svalna lite.
  2. Riv under tiden mozzarella och parmesanost. Lägg 1 dl tomatsås i botten av en ugnsfast form. Varva sedan lasagneark, en färg av paprikan, 1/4 mozzarella, 1/2 dl parmesanost, 1/2 dl tomatsås och sist ett lager lasagneark.
  3. Upprepa detta två gånger med de andra paprikasorterna. Avsluta med ett lager lasagneark, resterande tomatsås och toppa med parmesanost. Grädda i ca 20-30 minuter och servera direkt tillsammans med en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maerta 5 januari 2010

    Fniss, nej, det var kankse ingen snygg bild, men å andra sidan syns det väldigt tydligt att det var gott! En halvtom form säger rätt mycket;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.