En himla god variant som gräddas i ugnen med tre sorters ost, kyckling, bacon och tomat.
Instruktioner
- Skär baconet i strimlor. Skala vitlök, lök och morötter och hacka dem fint. Skölj och torka av kycklingfiléerna. Tärna sedan köttet fint.
- Hetta upp oljan i en gryta och bryn baconet knaprigt. Tillsätt vitlök, lök och morötter och bryn ca 3 minuter. Tillsätt kycklingköttet och bryn det runt om.
- Dela ev tomaterna, tillsätt dem sedan i pannan. Häll i buljongen. Smaka av med salt och peppar. Låt det sjuda utan lock i ca 30 minuter.
- Mosa philadelphiaosten med en gaffel och blanda ner äggen och 1 dl av parmesanosten. Skär mozzarellaosten i tärningar. Lägg 2 msk mozzarellaost åt sidan och blanda resten i ostsmeten. Ta kycklinggrytan från värmen och blanda ner ostsmeten. Blanda väl.
- Sätt ugnen på 200 grader. Fyll lasagneplattorna med kycklingblandningen och rulla ihop. Lägg dem i en ugnssäker form. Strö över resten av parmesan- och mozzarellaosten. Klicka över matfett. Ställ in i ugnen i 45 minuter.
- Servera med en god sallad.
Publicerat den
5 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar