Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med cashewnöttäcke och limesås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god laxrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Lägg portionsbitarna ganska trångt i en ugnssäker form, gärna med bakplåtspapper i botten, salta fisken.
  3. Blanda nötter, margarin, chilisås, limeskal och vitlök. Bred blandningen över laxen. Baka den i mitten av ugnen tills täcket blivit lite ljusbrunt och laxen precis är genomstekt, ca 10-15 minuter.
  4. Blanda såsen. Servera den till laxen med potatis, grönsaker och limeklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Martinsson100 22 augusti 2009

    Suveränt! Upskattat av alla. Vi gjorde det på en hel filé. Lägg till saltet som saknas i receptet.

  • Cello79 23 augusti 2011

    Alla mina favoritingredienser är med! Mums!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.